Tulosta

 UUTUUS!

Paahdettu Tempe (V, G)

Ainesosat:
200 g Tuore Härkäpapu-/Soijatempeä
2 rkl rapsiöljya
2 rkl Java Kitchen makea härkäpapu-/soijakastiketta
2 rkl ketsuppia
¼ tl sitruunapippuria
 
Ohje:
  1. Viipaloi tuore härkäpapu/soijatempe noin ½ cm siivuiksi.
  2. Marinadikastike: Sekoita keskenään rapsiöljy, makea härkäpapu-/soijakastike, ketsuppi ja sitruunapippuri.
  3. Laita marinadikastike ja viipaloidut tempet minigrippussiin, sekoita ja anna tempet olla pussissa. 
  4. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  5. Odota kunnes uuni on saavuttanut tasaisen lämpötilan, sitten laita tempet leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle.
  6. Paahda tempet uunissa n. 20 minuuttia:
  • Käännä tempet 10 minuutin kuluttua, voitele ylimääräisellä marinadikastikeella ja paahda 5 minuuttia.
  • Käännä tempet, voitele marinadikastikeella ja paahda 5 minuuuttia.
  1. Tempe on valmista kun se on saanut kauniin rapean pinnat ja marinadikastike on karamellisoitunut.
 
Lisatiedot: Vegaaninen, gluteeniton
 
- Resepti: Juwati Alho -