Maustekastikkeet

Kecap Manis (Indonesialainen makea soijakastike) ja
Makea härkäpapukastike (Makean soijakastikkeen vaihtoehto)

Kecap manis on Indonesialainen makea soijakastike. Kehitimme myös makean soijakastikkeen vaihtoehto, joka on valmistettu 99,9% suomalaisista raaka-aineista: MAKEAN HÄRKÄPAPUKASTIKE, se on soijaton.  
Makea härkäpapukastike on makean soijakastikkeen vaihtoehto. Maustekastikkeet ovat valmistettu Suomessa luonnollisella perinteisellä indonesialaisella käymismenetelmällä. Kecap Manis ja makea härkäpapukastike ovat: Tumma, aromaattinen ja paksu siirappinen maustekastike. Käytetään kaikkiin tarkoituksiin mausteena ja lisukkeena: Marinadiin, wokkiin, keittoihin, kastikkeisiin tai dippiin sellaisenaan nautittavaksi. Kecap Manis ja makea härkäpapukastike antavat ihanaa syvää makua, joka toimii myös makeutusaineen ja suolan sijasta sekä lisäksi antaa tummaa väriä.

Lisätiedot, tutustu maustekastikkeet valikoimaamme. Mikäli haluat tuotteitamme lähikaupastasi, kerro tuotetoiveesi lähikaupan henkilökunnalle tai suoraan kauppiaalle. HoReCa pakkaukset Ota meihin yhteyttä >> Autamme mielellämme ruokaresepteissä.
Tulokset 1 - 2 / 2

Maustekastikkeet

Kecap Manis / Makea soijakastike

100% vegaaninen, GMO-Vapaa, gluteeniton, väriaineeton, ...

Makea härkäpapukastike

100% vegaaninen, GMO-Vapaa, gluteeniton, väriaineeton, ...